Zondagse pudding

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de custard aan met een klein beetje koude melk en zes scheppen suiker. Breng een liter melk aan de kook. Als de melk kookt, schep je velletjes er vanaf. Je gooit al roerende de aangemaakte custard in de kokende melk. Besmeer intussen de mariakoekjes met jam. Wanneer de pudding dik genoeg is, doe je het in een schaal. Strooi er weer wat suiker overheen om velletjesvorming op de pudding tegen te gaan. Leg de koekje erop en de zondagse pudding is klaar.

Zondagse pudding is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Griekse bougatsa
70 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozendroom
25 min Nagerecht
Bekijk recept

zondagse pastei met laurier
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zondagse soep
120 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zondagse Havermout
10-20 min -
Bekijk recept
Zondagse Broodjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept