Asperges Granier

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Asperges Granier is een vrij eenvoudig te bereiden gerecht dat als voorgerecht of als tussengerecht geserveerd kan worden maar dat het ook heel erg goed doet op een brunch Begin met de asperges te schillen en te garen volgens de aanwijzingen van het basisrecept Haal de gare aspergepunten voorzichtig uit het water, laat ze uitlekken en snijd ze in de lengterichting door Hak de truffel fijn Bak vier spiegeleieren en leg de aspergepunten als een stralenkrans om de dooier (punten naar binnen) Strooi de gehakte truffel over de dooier

Asperges Granier is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker


Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept