Asperges met ansjovisboter

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gaar de asperges volgens het basisrecept Terwijl de asperges staan te garen heeft de 100 gr boter de gelegenheid om op kamertemperatuur te komen Haal de ansjovisfilets uit de olie, dep ze goed droog en maak er een puree van door ze met een houten lepel door een zeef te drukken of door ze in een blender te stoppen Roer de boter smeuïg, vermeng ze met de ansjovispuree en druk ze nogmaals door een zeef Vul een spuitzak met de ansjovisboter en spuit een toefje op elk bord Haal de gare asperges uit het kooknat, laat ze even uitlekken en verdeel ze over de borden

Asperges met ansjovisboter is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte uien met peterselie-ansjovisboter
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Peterselie-ansjovisboter
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept