Asperges met gesmolten boter (op Vlaamse wijze)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gaar de asperges volgens het basisrecept Kook intussen de eieren hard (8 minuten) en smelt de 80 gram boter Pel de eieren, snijd ze middendoor en wip de dooiers eruit Wrijf de dooiers door een zeef en vermeng de fijngewreven eierdooiers met de iets afgekoelde boter Breng het mengsel met zout, wat peper en geraspte nootmuskaat op smaak Hak de eiwitten zeer fijn Haal de gare asperges uit het kooknat en laat ze uitlekken Leg de asperges naast elkaar op een schaal en bestrijk ze met het eigeel-botermengsel Strooi er het gehakte eiwit over en serveer de asperges snel

Asperges met gesmolten boter (op Vlaamse wijze) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept