Asperges met Glarisboter

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg 150 gram boter op een schoteltje om ze op kamertemperatuur te laten komen Gaar de asperges volgens het basisrecept Roer de zachte boter smeuïg en klop de room licht op Klop de room door de boter en roer er beetje voor beetje de geraspte kaas door Vul een spuitzak met de Glarisboter en spuit op elk bord een toefje Haal de gare asperges uit het kooknat, laat ze even uitlekken en verdeel ze over de borden

Asperges met Glarisboter is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker


Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept