Asperges met ossentongboter

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg een stukje van 100 gram boter op een schoteltje om ze op kamertemperatuur te laten komen Schil en gaar de asperges volgens het basisrecept Snijd terwijl de asperges staan te garen de ossentong zeer fijn en maak er puree van (in de mixer of door de ossentong met een houten lepel door een zeef te drukken) Roer de ossetongpuree door de boter en breng ze op smaak met zout en peper Vul een spuitzak met de ossentongboter en spuit op elk bord een toefje Haal de asperges uit het kooknat, laat ze even uitlekken en verdeel ze over de borden

Asperges met ossentongboter is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker


Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept