Asperge met remoulade-mierikswortelsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Begin met de asperges volgens het basisrecept te schillen en te garen Hak de augurk in stukjes Maak de groene kruiden schoon en hak ze, samen met de kappertjes, fijn Maak de theelepel mosterd met wat water aan en roer hem door de mayonaise Voeg de fijngehakte groene kruiden toe, roer er de mierikswortelpasta door en zet de remoulade mierikswortelsaus koel weg Haal de gare asperges uit het kooknat, laat ze even uitlekken en leg ze op een schone theedoek of een paar lagen keukenpapier om af te koelen Verdeel de afgekoelde asperges over de borden en geef er een paar lepeltjes saus bij

Asperge met remoulade-mierikswortelsaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmfilet met bieslook en mierikswortelcrème
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsandwich met mierikswortelsaus en komkommer
10 min
Bekijk recept
Haring-bietensalade met veldsla en mierikswortel
10 min
Bekijk recept
Varkensfilet met mierikswortel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met morieljes en groene aspergepunten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witte asperges met saffraan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Coquilles met asperge & babyspinazie
15 min Voorgerecht
Bekijk recept