Asperges met truffelboter

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg een stukje boter van 100 gram op een schoteltje om op kamertemperatuur te komen Schil en gaar de asperges volgens het basisrecept Terwijl de asperges staan te garen de truffel vijf minuten in de madeira stoven, heel fijn snijden en dan pureren (met een mixer of door de stukjes truffel met een houten lepel door een zeef te drukken) De zachte boter smeuïg roeren, er de truffelpuree en het stoofnat doorroeren en op smaak brengen met zout en peper Een spuitzak met de truffelboter vullen en op elk bord een toefje spuiten De asperges voorzichtig uit het kooknat halen, even uit laten lekken en over de borden verdelen

Asperges met truffelboter is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Knapperige toast met rucolaomelet
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Vlaams pasteitje
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rijk artisjokpannetje met garnalen
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met rauwe ham en salie
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept