Asperges Rachel

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem voor de asperges rachel aspergepunten Schil en gaar ze volgens het basisrecept Haal de gare aspergepunten uit het kooknat, laat ze goed uitlekken Leg ze eventueel op een schone theedoek of wat lagen keukenpapier om ze helemaal droog te krijgen Snijd ze in stukjes van 3 centimeter Breek de eieren in een beslagkom, klop ze goed los en breng ze op smaak met versgemalen peper en zout Hak de truffel in blokjes Smelt boter in een koekepan, giet er de massa in en laat die onder langzaam roeren stollen Wanneer het roerei nog vochtig is, de aspergepunten en de truffel erdoor roeren Verdeel het roerei over de borden

Asperges Rachel is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Rachel Khoo's pad elzas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rachel Khoo's met groenten gevulde bladerdeegbakjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse groenteschotel
Bekijk recept
Asperges in flensjes & parmaham
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept