Volkorenbrood

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 230°C Klop in een kommetje de droge of verse gist, vitamine C en 1 theelepel suiker door 3 dl lauw water Laat het mengsel circa 10 minuten staan tot zich schuim vormt Roer het meel, de resterende suiker, zout en margarine in een kom door elkaar Voeg het gistpapje en het resterende water toe Meng alles en kneed tot een deeg Vorm er broden of broodjes van Laat ze afgedekt met ingevette plastic folie rijzen op een warme plaats Bak de broden 20 minuten (broodjes 8 minuten), zet de oven op 200°C en bak de broden nog 15 tot 20 minuten

Volkorenbrood is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Toast met Hüttenkäse, parmaham en walnoot
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Toast met Hüttenkäse, parmaham en walnoot
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept