Brood met zaden en pitten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak het volkorendeeg zoals aangegeven in het recept en kneed tot het glad is Werk er alle zaden en pitten door Vorm 2 broden en leg ze in ingevette bakvormen van 1/2 liter inhoud Kerf de broden eventueel in de lengte in Laat ze afgedekt met ingevette plastic folie rijzen tot het dubbele volume Verwarm de oven voor op 220°C broden dan 20 minuten; draai de oventemperatuur terug tot 200°C en bak ze nog 15 minuten tot ze hol klinken als u er tegen tikt Bak de broden de laatste 5 minuten zonder vorm, zodat ze een knapperige korst krijgen

Brood met zaden en pitten is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Watermeloen met kaas en munt
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brood met knoflook en ansjovis
30 min Bijgerecht
Bekijk recept