Brioches

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng de bloem, het zout en de gist in een kom Voeg de overige ingredienten toe en roer tot u een kleverig deeg hebt Kneed het 5 minuten Leg het terug in de kom en laat het afgedekt met ingevette plastic folie een hele nacht rijzen in de koelkast Sla het deeg in en verdeel het in 12 stukken Verwarm de oven voor op 220°C Vet 12 brioche- of diepe muffinvormpjes in Maak van elk stuk deeg een kwart los Rol grote en kleine balletjes deeg Druk de grote ballen in de vormpjes, maak met uw vinger een kuiltje in het midden en plaats hierin de kleinere balletjes Bestrijk de broodjes met losgeroerd ei Laat ze rijzen tot het dubbele volume Bak de broodjes vervolgens in 15 minuten goudbruin

Brioches is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Elvis!
Nagerecht
Bekijk recept
Sneeuwmannetjes
0 min
Bekijk recept
Sneeuwmannetjes
0 min
Bekijk recept
Chocoladebrioches
0 min
Bekijk recept

Elvis!
Nagerecht
Bekijk recept
Sneeuwmannetjes
0 min
Bekijk recept
Sneeuwmannetjes
0 min
Bekijk recept
Chocoladebrioches
0 min
Bekijk recept