Kouing aman

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak het deeg en laat het afgedekt rijzen tot het dubbele volume Sla het in en rol het uit tot een lap van 25 X 25 cm Bestrijk het met 75 gr gesmolten boter en bestrooi met 75 gr suiker Vouw het brood in drieen en rol het uit (zorg dat de boter binnengesloten blijft) Rol het zo nog 3 keer uit en vorm er ten slotte een ronde lap van 20 cm doorsnee van Vet een springvorm in met de resterende boter en druk het deeg in de vorm Laat het op een warme plaats rijzen tot het dubbele volume Verwarm de oven voor op 220°C Leg de vorm op een bakplaat en bak het brood 30 minuten Bestrooi het brood met de resterende suiker en laat het volledig of gedeeltelijk afkoelen in de vorm

Kouing aman is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Israelische Gevulde Meloentjes
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Sperziebonen met feta en amandelsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken eiwitschuim met verse aardbeien
Bekijk recept