Zweedse krullen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rol het deeg uit tot een lap van 12 X 30 cm Vermeng de overige ingredienten en verdeel ze over het deeg Snijd het deeg doormidden Rol het ene deel op als een rollade en snijd deze in plakjes van 1/2 cm dik Leg ze op een bakplaat Vouw het andere deel dubbel (vulling aan de binnenkant) en snijd hem in reepjes van 1 cm Draai ze op en leg ze op de bakplaat Laat ze rijzen en bak ze 8 minuten

Zweedse krullen is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met paddenstoelen uit Umbrië
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes in stroganoffsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse gehaktballetjes in citroensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verstopte gehaktballetjes met boerenkool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept