Zoek
Grissini
De vlam in de pan
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 portie deeg voor volkorenbrood, gemaakt van 3 delen volkorenmeel en 1 deel bakkersbloem 3 el olijfolie, door het deeg ge
Bereiding
Verwarm de oven voor op 230°C Rol het deeg uit tot een dunne lap van 25 X 35 cm en snijd hieruit 35 reepjes van 1 cm breed en 25 cm lang Rol ze tussen uw handpalmen en leg ze op een ingevette bakplaat Bak ze in 12 minuten knapperig
Grissini is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Camembert uit de oven met rozemarijn
35 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Zomerminestrone
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Dipsaus van groene linzen
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Frisse meloensoep met ham-pestosoepstengels
80 min-
Bekijk recept
Camembert uit de oven met rozemarijn
35 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Zomerminestrone
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Dipsaus van groene linzen
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Frisse meloensoep met ham-pestosoepstengels
80 min-
Bekijk recept