Tulband

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak het deeg zoals aangegeven Laat het rijzen tot het dubbele volume Sla er de luchtbellen uit Vet een tulbandvorm dik in met boter Schik de amandelen in de ribbels Plaats de vorm in de koelkast Werk het citroenraspsel, de vanille, de chocolade, rozijnen en rum door het deeg Schep het voorzichtig in de vorm, zodat de amandelen op hun plaats blijven Laat het deeg 1 uur rijzen tot het dubbele volume Verwarm de oven voor op 200°C Bak de tulband 45 minuten, tot een ingestoken satepen er schoon uitkomt Laat de tulband 5 minuten afkoelen en stort hem voorzichtig op een rooster Laat de tulband afkoelen en bestuif hem met poedersuiker

Tulband is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Marmer tulband
40 min + 60 oventijd -
Bekijk recept
Punch van rode vruchten, kersenjenever en appelsap
Snack
Bekijk recept
Moskovische tulband
2 uur-
Bekijk recept
Paastulband met abrikozen
100 min
Bekijk recept

Marmer tulband
40 min + 60 oventijd -
Bekijk recept
Punch van rode vruchten, kersenjenever en appelsap
Snack
Bekijk recept
Moskovische tulband
2 uur-
Bekijk recept
Paastulband met abrikozen
100 min
Bekijk recept