Blinis

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng de gist, de suiker en het water en laat het mengsel rusten tot zich schuim vormt Zeef de meelsoorten met het zout in een kom Klop er de eierdooier en het gistmengsel door zodat u een dik beslag krijgt Dek de kom af met een theedoek en laat het beslag in 1 tot 2 uur rijzen tot het dubbele volume Klop er de melk en zure room door Klop het eiwit stijf en vouw dit door het beslag Verhit een stevige koekepan of grilleerplaat, en laat wat boter smelten Maak met 3 el beslag een klein pannekoekje Bak het 2 tot 3 minuten, keer het en bak de andere kant Houd de blini's warm onder een doek terwijl u de rest bakt Serveer de blini's warm met zure room en zalmeitjes

Blinis is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Mikado Blinis
Nagerecht
Bekijk recept
Frisse blini’s
25 min-
Bekijk recept
Emulsie van doperwten met munt en blinis met room van gerookte zalm
20 min Snack
Bekijk recept
Blinis
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Mikado Blinis
Nagerecht
Bekijk recept
Frisse blini’s
25 min-
Bekijk recept
Emulsie van doperwten met munt en blinis met room van gerookte zalm
20 min Snack
Bekijk recept
Blinis
10 min Bijgerecht
Bekijk recept