Roereieren

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop twee eieren per persoon in een kom Voeg zout, peper en de melk toe Laat de boter smelten in een kookpan Voeg de eieren toe en blijf kloppen met de garde De eieren zullen zachtjes aan in de pan gegoten worden, onder voortdurend roeren Zodra de eieren opgestijfd zijn, maar nog lichtjes week, neemt u de pan van het vuur en voegt u een klontje boter toeOpdienen met gebakken broodkorstjes

Roereieren is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Roereieren met gorgonzola en krokante ham
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Toastbrood roerei met bieslook en krokant gebakken bacon
Lunchgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebakjes met getruffeerde roereieren
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtaartjes met roerei
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Roereieren met gorgonzola en krokante ham
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Toastbrood roerei met bieslook en krokant gebakken bacon
Lunchgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebakjes met getruffeerde roereieren
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtaartjes met roerei
20 min Voorgerecht
Bekijk recept