Spaanse aardappel omelet

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De aardappelen bakken Van de eieren, de melk,het zout en de peper een omeletmengsel maken De pan (desgewenst met knoflook insmeren), de boter heet laten worden Zodra 3/4 van het omeletmengsel in de pan is gegoten, de gebakken aardappelen en de peterselie over de pan verdelen en met de rest van het eimengsel overgieten Als de onderkant bruin is, de omelet met behulp van een deksel keren en nog even doorwarmen Denk er aan de omelet NIET dubbelslaan TORTILLA Met de aardappelen 50 gr kleingesneden katespek en 2 (in ringen) gesneden uien meebakken en voor het toevoegen aan het eimengsel nog 5 minuten smoren met 2 lepels gare doperwtjes en 2 lepels sherry

Spaanse aardappel omelet is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept