Gepocheerde eieren van de benedictines

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter maar laat ze niet heet worden Breek 3 eieren, scheid de witten van de dooiers en doe de dooiers met een eetlepel water in een pannetje Verwarm dit au bain marie en klop de eidooiers onophoudelijk, totdat dik en crèmig worden Haal dan de pan van het vuur en werk er onder voortdurend kloppen de boter door Geef er zout en peper bij en het sap van de halve citroen Snij de ham in brunoise en leg deze op de bodem van de deegbakjes Schuif deze in een oven van 200 graden om warm te worden Bereid de overige eieren als in "gepocheerde eieren" Leg op elk bakje een ei, geef er wat saus over en serveer meteen

Gepocheerde eieren van de benedictines is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker


Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept