Roereieren (basisrecept)

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breek de eieren in een kom Maak de dooiers stuk met een vork en roer de eieren zachtjes zonder ze te kloppen Smelt de boter in een klein pannetje Zodra ze heet is, maar nog geen kleur heeft gieten we de eieren erin en voegen de room toe, zout en peper Laat ze op zeer zacht vuur stollen onder voortdurend roeren Ze moeten er uit zien als een crème Eindig het koken als ze er zo uit zien en serveer onmiddellijk Om een te snel koken van de eieren, waardoor ze hard en draderig worden, te voorkomen, kunt u ze ook au bain marie makenHet duurt dan wat langer, maar het succes is verzekerd

Roereieren (basisrecept) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Basisrecept biefstuk bakken
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Basisrecept aardappelpuree
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Basisrecept rijstepap
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Roereieren met gorgonzola en krokante ham
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Toastbrood roerei met bieslook en krokant gebakken bacon
Lunchgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebakjes met getruffeerde roereieren
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtaartjes met roerei
20 min Voorgerecht
Bekijk recept