Omelet van de houthakkersvrouw

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de champignons en snij ze in plakjes Snij het spek inbrunoise Schil de ui en snij ze in dunne ringen Sauteerin 40 gram boter het spek en de uien Laat het mooi bruin worden en haal het dan uit de pan Houd het warm Doe nu de champingons in dezelfde pan en sauteer deze ook bruin Houd ook deze warm Sauteer de omeletten als in 'omelet' en garneer ze voor het dichtvouwen met het spekmengsel en de champignons Serveer meteen

Omelet van de houthakkersvrouw is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker


Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept