Schuimige omelet met garnalen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breek de eieren en scheid de dooiers van de witten Doe de dooiers in een kom, voeg er zout en peper aan toe en geef er de gepelde garnalen bij Klop de witten goed stijf Werk ze voorzichtig door de dooiers zonder te kloppen Verhit wat boter in een ovenvaste schaal en geef hier de compositie in Zet ze 8 minuten in een oven van 200 graden Ze moet dan van boven mooi bruin zijn Serveer meteen

Schuimige omelet met garnalen is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mousse met geitenkaas en tartaar van gegrilde paprika’s
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloen met sabayon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Oranje feesttaart
85 min + 1,5 uur wachten -
Bekijk recept