Portugese Roereieren

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de tomatenconcassée Schil de ui en hak die fijn Leg de paprika in een hete oven totdat zijn vel zwart wordt Haal ze uit de oven, verwijder het vel, snij ze doormidden en haal er de zaadlijsten uit Snij dan het vlees in brunoise.Verhit wat olie in een pan en doe hierin de ui en de paprika Laat ze zachtjes zweten met de deksel op de pan, zonder dat ze kleur krijgen Voeg wat later de tomaten erbij, geef er zout en peper over en laat zachtjes smoren totdat het vocht is verdampt Verhit de deegbakjes in een oven van 180 graden Bereid dan de eieren als in 'roereieren' Voeg er van het vuur af de room en de helft van de tomatenpuree bij Vul de deegbakjes met de eieren Doe op elk bakje een toef tomatenpuree en serveer de rest van de roereieren er apart bij

Portugese Roereieren is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Roereieren met gorgonzola en krokante ham
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Toastbrood roerei met bieslook en krokant gebakken bacon
Lunchgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebakjes met getruffeerde roereieren
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtaartjes met roerei
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Rivierkreeftjes op Portugese wijze
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Portugese rijstpudding
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Schuimige prei-venkelsoep met anijsroom
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rijstpap op Portugese wijze (Arroz doce)
Nagerecht
Bekijk recept