Gepocheerde eieren met artisjokbodems

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de artisjokbodems uitlekken Bereid de eieren als in 'gepocheerde eieren' en laat ze afkoelen Zet de artisjokbodems op een schaal Plaats op elke artisjokbodem een ei, geef er wat mayonaise over en strooi er peterselie over Zet de schaal in de koelkast tot vlak voor het serveren

Gepocheerde eieren met artisjokbodems is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slaatje van zalm en artisjokken
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjoksalade met grote garnalen
1u10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geroosterde artisjok
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept