Gepocheerde Eieren (basisrecept)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een pan met warm water klaar om de gepocheerde eieren in warm te houden Breng een andere pan met water, zout en de azijn aan de kook Zorg ervoor dat het water heel zachtjes kookt Het oppervlak moet nauwelijks bewegen Neem zeer verse eieren Breek een ei in een kopje en laat het heel voorzichtig tegen de rand van de pan in het water glijden Laat het drie minuten pocheren Het water moet niet meer koken Als het eiwit wat uitloopt draai het dan met een vork om de dooier Haal het ei met een schuimspaan uit het water Snij er eventuele rafelige uiteinden vanaf Laat het in de pan met warm water glijden, waar het warmgehouden wordt tot het gebruik

Gepocheerde Eieren (basisrecept) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Basisrecept biefstuk bakken
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Basisrecept aardappelpuree
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Basisrecept rijstepap
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept