Gepocheerde eieren met port

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de knoflook en hak die fijn Doe de port in een pannetje en breng hem aan de kook Bereid de eieren in de port als in 'gepocheerde eieren' en leg ze op een verwarmd bord Reduceer de port snel tot 1/3 Meng een theelepeltje aardappelmeel zorgvuldig met de olie en bind daarmee de port Controleer de smaak en corrigeer deze eventueel Leg de eieren nog even in deze saus, zodat ze goed warm worden Leg de blaadjes sla op een dienschaal en leg de eieren erop Geef er wat saus over en strooi er gehakte peterselie over

Gepocheerde eieren met port is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept