Gepocheerde eieren met asperges

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de asperges zorgvuldig en kook ze in ruim water met zout en het sap van een halve citroen in 18 minuten gaar Pers de rest van de citroenen uit Laat de boter smelten in een klein pannetje en geef er het citroensap bij en behoorlijk peper en zout Hak wat peterselie fijn en voeg ook deze bij de boter Houd deze warm Bereid de eieren als in 'gepocheerde eieren' Leg de eieren op een voorverwarmde schaal, omring ze met de asperges, schenk daar de saus over en serveer

Gepocheerde eieren met asperges is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept