Roereieren met asperges

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de asperges en kook ze in 20 minuten gaar Rooster de sneden witbrood aan beide kanten Besmeer een kant met boter en houd ze warm Snij de koppen van de asperges op een lengte van 5 centimeter af Smelt een stuk boter in een pannetje en leg hierin de aspergepunten Verwarm zachtjes zonder dat de boter kleurt Snij de rest van de asperges in kleine blokjes Bereid de eieren als in 'roereieren',maar voeg de room en de blokjes asperge aan toe Als de eieren klaar zijn leggen we ze op de toast, leggen op elke toast 6 aspergepunten en serveren

Roereieren met asperges is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Roereieren met gorgonzola en krokante ham
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Toastbrood roerei met bieslook en krokant gebakken bacon
Lunchgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebakjes met getruffeerde roereieren
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtaartjes met roerei
20 min Voorgerecht
Bekijk recept