Omelet uit Savooie

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappels en snij ze in brunoise van 1 cm bij 1 cm Verhit 40 gram boter in een pan en sauteerhierin de aardappels bruin Snij de kaas in fijne juliënne Doe de kaas bij de aardappels en pers er de knoflook over Laat nog even warmen Sauteer de omeletten als in 'omelet' en garneer met de aardappels voordat u ze dichtvouwt

Omelet uit Savooie is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolsalade Met Spekjes
0-10 min -
Bekijk recept
Russiche Groente Traart
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Winterse Stoofschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept