Zilverstelen met tomatensaus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De stelen van het groen ontdoen, wassen en in stukjes van ongeveer 3 cm. snijden In water met iets zout op het vuur zetten en in 5 minuten beetgaar koken Uit laten lekken en de tomatensaus erover gieten Even opstoven in de saus en garneren met royaal gehakte peterselie Serveren b.v. bij gestoofde vis en gekookte aardappelen of rijst

Zilverstelen met tomatensaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zilversteel Met Noten
20-30 min -
Bekijk recept
Zilversteel Met Ham
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept