Boerenkool ovenschotel met roomkaas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden of gasovenstand 4 Boerenkool verwarmen volgens gebruiksaanwijzing Op smaak brengen met zout en peper Roomkaas toevoegen en laten smelten Aardappelpuree maken volgens gebruiksaanwijzing Tomaten in plakjes snijden Ovenschaal invetten en laag om laag vullen met boerenkool, tomaatplakjes en aardappelpuree Eindigen met aardappelpuree Bestrooien met kaas Schotel in ca. 20 minuten in midden van oven door en door heet en goudbruin laten worden

Boerenkool ovenschotel met roomkaas is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolpasta met kipsaucijs
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept