Aardappeltaart

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Garnering Van basilicum blaadjes plukken (paar blaadjes achterhouden) In vijzel blaadjes met olijfolie en 2 teentjes knoflook tot puree wrijven Pecorino in kleine stukjes schaven Aardappeltaart Oven voorverwarmen op 225 graden In kom melk en bloem gladroeren Eieren toevoegen en loskloppen 2 teentjes knoflook erboven uitpersen Op smaak brengen met peper en zout Aardappelen grof raspen Door melkmengsel roeren Vorm invetten met olie Bestrooien met paneermeel Aardappelmengsel overdoen in vorm In midden van oven taart in 1 uur gaar bakken Afwerken Taart met scherp mesje langs rand lossnijden Op grote schaal omkeren Schaal garneren met tomaat Tomaat bestrooien met zout en peper Basilicumpuree en kaas erover verdelen Taart garneren met blaadjes basilicum

Aardappeltaart is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Witlof-aardappeltaart
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amerikaanse zoete aardappeltaart
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappeltaart van Perupas
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappeltaart met ham
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Witlof-aardappeltaart
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amerikaanse zoete aardappeltaart
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappeltaart van Perupas
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappeltaart met ham
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept