Hartige groentencake

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 180 graden In 1 eetl. boter champignons bakken Overige groenten in heel kleine blokjes snijden Groenten blancheren Droogdeppen Rest van boter met selderijzout roeren Met mixer eieren 1 voor 1 door boter kloppen Blijven kloppen tot luchtige massa ontstaat 125 g bloem en bakpoeder mengen Door boter-eicreme spatelen Groenten met rest van bloem omschudden Groenten en rasp door beslag spatelen Beslag in cakevorm overdoen Bovenkant gladstrijken Cake in 35-40 minuten gaar en goudbruin bakken Laten afkoelen

Hartige groentencake is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Groentencake
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept