Kaastaart

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Van waterkers steeltjes afsnijden In weinig water en zout waterkers 2 minuten koken Onder koud water afspoelen Fijn pureren Gelatine in ruim water 5 minuten weken Waterkerspuree verhitten Gelatine uitknijpen Van vuur af gelatine in puree oplossen Roomkaas en slagroom luchtig kloppen Waterkerspuree en edammerkaas erdoor scheppen Patevorm bekleden met 3/4 van de Kernhem Kaasmengsel erin doen Afdekken met de rest van de Kernhem In koelkast in 3 uur laten opstijven Uit roggebrood sterretjes snijden en er de taart mee garneren

Kaastaart is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept