Vraag aan uw wildhandelaar om de bouten te ontbenen Snijd het vlees in kleine dobbelsteentjes en bak deze in een nootje boter Breng op smaak met peper en zout en verdeel het vlees over de taartjes Maak de prei schoon, was hem en snijd hem in fijne julienne Was de sojascheuten en laat ze uitlekken Pel de ui en snipper hem fijn Bak de prei, de sojascheuten en de uisnippers krokant in een nootje boter Verdeel over de taartjes Klop de eieren, samen met de room, wat nootmuskaat, peper en zout, tot een luchtige massa en giet deze tot aan de rand in de taartjes Bestrooi ze tenslotte met de gemalen gruyerekaas Plaats de taartjes ca. 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden Maak ondertussen het bieslookroomsausje Pel de sjalot en snipper hem fijn Breng de room, samen met de wijnazijn en de sjalotsnippers, aan de kook en laat even koken tot de saus lichtgebonden is Breng op smaak met peper en zout en voeg er de bieslooksnippers aan toe Schep op 10 dessertbordjes een lepel saus, plaats er de boter-taartjes op en bestrooi deze met wat peterselie