Romige Roqueforttaart

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden Saucijsjes in water 15 minuten koken Laten uitlekken, droogdeppen en in plakjes van 1 cm snijden Deeg uitrollen tot ronde lap van 32 cm In vorm leggen, overhangend deeg wegsnijden Van deegresten 3 lange repen snijden en vlechten Vlecht met water op deegrand plakken Bestrijken met eierdooier Kaaskoekjes verkruimelen en op de bodem strooien Tomaten erop leggen Eieren losroeren met slagroom, zout, peper, kruiden en roquefort Mengsel over de tomaten schenken Plakjes saucijs erover verdelen Taart in oven 55 minuten bakken

Romige Roqueforttaart is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Roqueforttaart Met Garnalen
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Broccoli-Roqueforttaart Met Sesamzaad-croissantbodem
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige Roqueforttaart
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Spinazie roqueforttaart
0 min
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept