Uientaart met brie en ei

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In boter ui en knoflook 30 minuten zacht bakken Zout en peper toevoegen Oven voorverwarmen op 200 graden Deeg uitrollen tot cirkel van 28 cm Vorm ermee bekleden Uimengsel op de bodem scheppen Noten en brie erover verdelen Taart in oven in 25 minuten goudbruin bakken Partjes ei over taart verdelen

Uientaart met brie en ei is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Taart met rode uien
Bekijk recept
Uientaart met ansjovis
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete uientaart met ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete uientaart met gele ui
30 min Bijgerecht
Bekijk recept