Jambalaya

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de stukken kip rondom goudbruin in de hete olie en schep ze uit de pan Roer de bloem door de olie en laat al roerend op laag vuur diepbruin kleuren Doe de ui, de knoflook, de paprika en de bleekselderij in de pan en laat kort meebakken Giet er de bouillon bij en voeg blaadjes laurier, de tijm en de cayennepeper toe Laat de saus regelmatig roerend 30 minuten zachtjes pruttelen en breng verder op smaak met zout en peper Leg de stukken kip in de saus en laat ze in 35 minuten gaar worden Kook intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer de gumbo op de rijst

Jambalaya is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jambalaya met kip en chipolata
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jambalaya met tropisch fruit
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cajun Jambalaya-pasta
30 min-
Bekijk recept

Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jambalaya met kip en chipolata
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jambalaya met tropisch fruit
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cajun Jambalaya-pasta
30 min-
Bekijk recept