Snijd het lamsvlees in stukken van ca. 2 cm Reinig de niertjes, was ze in ruim water en dep ze droog Snijd ze vervolgens in schijfjes Maak de champignons schoon en snijd ze in 4 Schil de aardappelen was ze, snijd ze in hele dunne schijfjes en bewaar deze in koud water Pel de ui en snijd hem in ringen Pel het teentje knoflook en snijd het in stukken Smelt een nootje boter en schroei er de stukjes lamsvlees aan alle zijden in dicht Voeg er de stukjes knoflook bij en breng verder op smaak met peper en zout Schep het vlees uit de pan en leg het in een grote ovenschaal Bak vervolgens de uiringen in hetzelfde braadvet en roer er de bloem onder Laat even bruin worden en giet er, beetje bij beetje, de bouillon bij Breng op smaak met peper en zout Schep de aardappelschijfjes uit het water en laat ze goed uitlekken Leg de nierschijfjes op het lamsvlees, leg er de stukjes champignon op en giet er tenslotte de bouillon over Kruid flink met peper en zout en schik er de aardappelschijfjes op Laat 2 eetlepels boter smelten en bestrijk er de aardappelschijfjes mee Dek de ovenschaal goed af met aluminiumfolie en plaats ze gedurende ca. 1 uur in een voorverwarmde oven van 200 graden Haal er vervolgens de aluminiumfolie af en laat de aardappelen nog ca. 30 minuten kleuren Bestrooi de lamsstoverij, juist voor het opdienen, met de peterselie en geef er een stevige Cote du Rhone bij