Oosterse pilaf met lamsvlees

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de uien en de knoflook fijn en fruit ze glazig in hete boter Voeg de pijnappelpitten en de rijst toe, bak hem al roerend lichtjes en voeg de bouillon toe Doe de rozijnen erbij en kruid met peper, zout en koriander Laat alles 20 minuten zachtjes gaar stoven Snijd ondertussen de aubergines in plakjes en bestrooi ze met een beetje zout Verhit olijfolie in 2 pannen Bak in de ene de lamskoteletten en -nieren rozig en in de anderen de plakjes aubergine Snijd de tomaten kruiselings in en bak ze in olie Garneer de pilaf met plakjes aubergine, lamskoteletten en -nieren en tomaten

Oosterse pilaf met lamsvlees is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept