Zeebanket

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de visfilet in blokjes van 2 cm Maak de garnalen schoon, maar laat de staarten heel Boen de mosselen schoon en verwijder de baarden Fruit de ui en de courgette boven laag voor, ca. 5 minuten in de hete olijfolie Voeg knoflook, tijm, rozemarijn, tomaat en wijn toe en breng het geheel aan de kook Laat het geheel onafgedekt 5 minuten stoven Stoof de visfilet 2 minuten mee, tot de blokjes wit worden Doe de garnalen en mosselen erbij en laat het gerecht afgedekt nog eens 3 minuten stoven. De garnalen moeten roze zijn, de mosselen moeten open gaan Roer de peterselie, de basilicum en het citroensap erdoor

Zeebanket is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Vissentaart
1uur- Nagerecht
Bekijk recept
Tarwerisotto met zeebanket
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto Met Zeebanket
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rijst Met Paprika's En Parmaham
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vissentaart
1uur- Nagerecht
Bekijk recept
Tarwerisotto met zeebanket
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto Met Zeebanket
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rijst Met Paprika's En Parmaham
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept