Eendenhaasjes met whisky - Vet maaltijd fase 1

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de sjalotten fijn . Snijd de champignons in schijfjes. Bak de gesnipperde sjalotten en de champignons te samen in de olijfolie en voeg wat zout toe. Haal het champignonmengsel uit de pan en bewaar het bakvocht. Bak de eendenhaasjes enkele min. op redelijk hoog vuur, haal ze uit de pan en houd ze warm. Blus de pan met de whisky Voeg het bakvocht , het champignonmengsel ,de room en de groene peper toe Laat de saus indikken en breng eventueel verder op smaak Schep wat van de saus op een bord en schik de eendenhaasjes er bovenop

Eendenhaasjes met whisky - Vet maaltijd fase 1 is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Brochettes van eend met sesamzaad en coulis van mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenhaasjes met kersen-biersaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenbrochettes en saus met mangochutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenblokjes zoetzuur
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept