Verwarm de oven voor op 170 graden. Breng 2 liter water in een grote pan aan de kook en voeg het zout toe. Doe de krabbetjes erbij en laat zachtjes koken. Haal ze na 4 minuten uit de pan en dep ze droog. Verhit de olie in de wok; Roerbak de krabbetjes 3 minuten. Voeg de sjalotjes en de gemberwortel toe en roerbak 2 minuten. Doe de sojasaus, de natrena en de peper erbij. Zet het vuur hoog, roerbak 30 seconden en giet het water erbij. Roer even door en doe de ingrediënten in een ovenschaal. Zet de schaal 60 a 70 minuten in de oven. Doe de wijnazijn in de schaal, haal de krabbetjes uit de schaal en leg ze op een bakplaat. Schuif de bakplaat in de oven, zet die op 200 graden en laat het vlees verder garen. Doe de overgebleven saus in een kleine pan. Roer de kippenbouillon erdoor en maak de saus opnieuw warm. Leg de krabbetjes op een schaal en garneer ze met de lente-ui. Serveer de krabbetjes en de saus apart.
Krabbetjes in barbecue saus - Vet maaltijd fase 1 is een recept van De vlam in de pan