Pasta met erwtjes lente-uitjes en olijven - Koolhydraten maaltijd

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De lente-uitjes in ringetjes snijden. Samendoen in een kommetje met de geperste knoflook, de fijngehakte olijven, het olijvenvocht, de helft van het citroensap en de helft van de bouillon. Gedurende 5-7 minuten sudderen tot de uitjes zacht zijn en het vocht bijna verdampt is. Dan de erwtjes toevoegen, en de rest van het citroensap en de bouillon. Laten sudderen tot de erwtjes net zacht zijn. Dan op smaak brengen met peper, zout en basilicum. Mengen met de al dente gekookte pasta. Serveren met zwitserse strooikaas

Pasta met erwtjes lente-uitjes en olijven - Koolhydraten maaltijd is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Spiegelei met parmaham
Lunchgerecht
Bekijk recept
Millefeuille met banketbakkersroom
85 min Nagerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenquiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept