Zalm met pesto/parmezaan korst - Vet maaltijd fase 1

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de zalmfilets met peper, zout en het citroensap en leg het in een ovenschaal. Meng de pesto met de helft van de kaas en bestrijk de zalm filets hiermee. Bestrooi met de overige kaas en bak de zalmfilets in het midden van de oven op 230 graden voor ongeveer 10 minuten.

Zalm met pesto/parmezaan korst - Vet maaltijd fase 1 is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept