Chocolade marquise

3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de chocolade smelten Voeg er, van het vuur af, de boter aan toe en blijf roeren tot ze helemaal gesmolten is Doe er een voor een de 3 eidooiers bij. Telkens goed omroeren tot het ei helemaal is opgenomen Voeg de cognac en de fructose al roerende toe Klop de eiwitten zeer stijf . Spatel ze zeer voorzichtig door dechocolademassa Bekleed een rechthoekige bakvorm met plastiekfolie. Schenk het chocolademengsel in de vorm en laat minstens 4 uur in de koelkast opstijven Eventueel afwerken met een beetje cacao en wat chocoladeschilfers

Chocolade marquise is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Dominique Persoones marquise
20 min Nagerecht
Bekijk recept
marquise au chocolat
60 min Nagerecht
Bekijk recept
chocolade marquise
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Marquise
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept