Pudding

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gelatine 5 minuten weken en daarna uitknijpen In een pannetje met een beetje warm water (niet heet) de gelatine oplossen. Laten afkoelen Karnemelk of yoghurt vermengen met de uitgeperste citroen. Een deel van de gewassen citroenschil raspen en toevoegen Langzaam het rode mengseltje door de karnemelk of de yoghurt roeren, samen met de zoetstof Overgieten in een met koud water omgespoelde puddingvorm Twee uur opstijven in de koelkast. Omkeren en opdienen

Pudding is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Griekse bougatsa
70 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozendroom
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Griekse bougatsa
70 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozendroom
25 min Nagerecht
Bekijk recept