Salade van tomaat en sjalotjes - Vet maaltijd fase 1

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 100 graden. De helft van de tomaten in een ovenschaal leggen met snijvlak naar boven en in 6-8 uur in de oven drogen. Olie in een pan verwarmen en sjalotjes op heel zacht vuur 30 minuten verwarmen tot ze zacht zijn. Af laten koelen. Gedroogde en verse tomaten en sjalotjes over borden verdelen. Salade garneren met uiringen en peterselie. Azijn erover sprenkelen en op smaak maken met peper en zout.

Salade van tomaat en sjalotjes - Vet maaltijd fase 1 is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept