Salade van geroosterde tomaten - Vet maaltijd fase 1

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ontvel de tomaten in kokend water, dompel ze in koud water en snijd in twee helften. Leg de snijkant naar boven en verdeel 2 el olijfolie, peper, zout en knoflook eroverheen Leg op iedere halve tomaat een basilicumblad Plaats in een oven van 200 graden en laat de tomaten 1 uur roosteren tot de randjes zwartgeblakerd zijn Laat de tomaten afkoelen en besprenkel ze vlak voor serveren met 2 el olijfolie en de balsamico Garneer met basilicumblaadjes en olijven.

Salade van geroosterde tomaten - Vet maaltijd fase 1 is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept